Regisztrációs szám: Győr-Moson-Sopron-Megyei Munkaügyi Központ: 983 2/2002
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 13. 3. em. 4. Telefon: +36/30/9361-012

Cégjegyzék szám: Cg.08-09-022340 Adószám: 23488195-2-08

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

 

Cégünk szakmai hitvallása

 

A JobArena Kft. számára az elégedett ügyfél a legfontosabb. Hisszük, hogy tevékenységünkkel nagymértékben hozzájárulunk ügyfeleink sikereihez.

A keresési folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy az minden területen megfeleljen a piac elvárásainak és követelményeinek. Egyedülálló, személyre szabott toborzási megoldásokkal egyedi igényeknek is megfelelünk.

  Az egy adott pozíció betöltéséhez vezető út során részletesen tisztázzuk a keresést befolyásoló fontosabb üzleti és gazdasági hatásokat, megbeszéljük a jelöltekkel szembeni elvárásokat, az állás betöltéséhez elengedhetetlen személyiségi jellemzőket.
 

A teljesítés során partnerünk rendelkezésére bocsátjuk tevékenységünk során felhalmozódott tapasztalatainkat és a hasonló keresésekből levonható következtetéseket, amelyek segítségével ügyfelünk sok kellemetlen, felesleges és költségigényes teendőtől kímélheti meg magát.

 

 

 

 

 

Munkánkra az emberközpontú gondolkodásmód jellemző, ami nagymértékben hozzájárul a megfelelő jelöltek megnyeréséhez, kiválasztásához. A pályázók alapos megismerését és alkalmasságuk megállapítását követően segítünk a kiválasztásban is.

ma