Regisztrációs szám: Győr-Moson-Sopron-Megyei Munkaügyi Központ: 983 2/2002
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 13. 3. em. 4. Telefon: +36/30/9361-012

Cégjegyzék szám: Cg.08-09-022340 Adószám: 23488195-2-08

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

 

Keresési folyamat

 

A keresést megelőzően a megbízóval való egyeztetést követően megtervezzük a keresési programot, tisztázzuk a felvételi kritériumokat. A keresési stratégia kialakítása során megbízóinknak az alábbi módszerek valamelyikét (esetleg azok kombinációját) ajánljuk:

  közvetlen keresés (vezetői pozíciók esetén célirányos, hatékony és kellően diszkrét módszer)
keresés hirdetés útján (megfelelő, olcsó és hatékony módszer a legalkalmasabb jelöltek felkutatására)
internetes keresés (gyors, naprakész információkat biztosít)
keresés az adatbázisból (gyors, folyamatosan bővülő jelöltlista, célirányos keresés)
 

Felvesszük a kapcsolatot az adatbázisunkban lévő jelölttel, vagy hirdetést teszünk közzé a megbízóval egyeztetett tartalommal, formában és helyen.

 

Szűrjük az adatbázisban lévő és a hirdetésre jelentkező pályázókat, majd az előszűrést követően megszervezzük az első strukturált interjúkat. Felmérjük a jelöltek képességeit, személyiség-tesztekkel és igény szerint grafológiai személyiségkép vizsgálattal egészítjük ki az interjúk során tapasztaltakat. A rendelkezésünkre álló információk, referenciák alapján kiválasztjuk az állás betöltésére leginkább megfelelő pályázókat. Ezt követően a megbízónak átadjuk a pályázók önéletrajzát és a róluk készült szakvéleményeket, amikben értékeljük a jelöltek alkalmasságát, az adott pozícióra való rátermettségét, gondolkodásmódját és a munkakör eredményes ellátásához elengedhetetlen személyiségi jellemzőiket.

 

Irodánk az ajánlott személyek alkalmasságára 12 hónapos garanciát vállal!

keresés