Regisztrációs szám: Győr-Moson-Sopron-Megyei Munkaügyi Központ: 983 2/2002
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 13. 3. em. 4. Telefon: +36/30/9361-012

Cégjegyzék szám: Cg.08-09-022340 Adószám: 23488195-2-08

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

 

Magunkról

 

A JobArena Kft. jogelődjének a humán erőforrás szaktanácsadói tevékenységét 1994-ben elindító Pákai László magánvállalkozását tekintjük. Kezdetben a vállalkozást a speciális ismeretekkel rendelkező, adminisztratív és üzletkötői munkaterületen foglalkoztatott, nyelveket jól beszélő, magasan képzett beosztott szakemberek felkutatása és kiválasztása jellemezte. A színvonalas munkának, a sikeresen zárt megbízásoknak köszönhetően a vállalkozás később kiterjedt felső- és középvezetők toborzására is.

 
Cégünk szoros kapcsolatban áll olyan nyelvi és szakmai képzéssel foglalkozó, akkreditált felnőttképző helyekkel, amelyek a munkaerőpiac igényeihez igazodva tevékenykednek.
 

Az együttműködés eredményeként azon túl, hogy aktív szerepet vállalunk a különböző karriertervezési és álláskeresési tréningek szervezésében, folyamatosan korszerű ismeretekkel rendelkező, nyelveket beszélő pályázókkal tudjuk bővíteni adatbázisunkat.

 

Az elmúlt időszakban szolgáltatásainkat a változó és egyre magasabb megbízói igényekhez igazítottuk. Jelenleg a munkaerő keresés és kiválasztás, továbbá az emberi erőforrások fejlesztésének területén állunk megbízóink rendelkezésére. Napjainkban széles megbízói és munkavállalói kapcsolatrendszerünkre építve kívánunk megfelelni a nyugat-magyarországi régióban működő gazdálkodó szervezetek igényeinek.

Célunk, hogy szakértelmünkre, megbízhatóságunkra és tapasztalatainkra építve a régióban elsők legyünk a sikeres munkaerő keresési megoldásokat kínálók között, hogy maximálisan megfeleljünk megbízóink és a pályázók igényeinek.

magunkról