Regisztrációs szám: Győr-Moson-Sopron-Megyei Munkaügyi Központ: 983 2/2002
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 13. 3. em. 4. Telefon: +36/30/9361-012

Cégjegyzék szám: Cg.08-09-022340 Adószám: 23488195-2-08

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

 

Fejvadászat

 

Tapasztalataink szerint a magyarországi munkaerőpiacon a jól képzett, megfelelő rutinnal bíró, sikeres szakemberek felkutatásának egyik leghatékonyabb módja a közvetlen keresés (fejvadászat). A megbízónk a direkt keresés módszerének választásával – mivel a keresés során képet kap a munkaerőpiacon fellelhető szakemberek számára fontos jellemzőiről – könnyebben eldöntheti, hogy kit alkalmazzon a számára fontos poszt betöltésére.

  Ügyfelünkkel közösen meghatározzuk a keresési stratégiát, a célcsoportot, majd feltérképezzük a számba vehető szakembereket, róluk névjegyzéket állítunk össze. Megbízónk a listából kiválasztja, hogy kikkel vegyük fel a kapcsolatot. A munkakör iránt érdeklődő személyek alkalmasságát interjúk, tesztek (szükség esetén grafológusi szakvélemény) segítségével állapítjuk meg.
 

A legalkalmasabb munkavállalókról készített összegzéseket, a tapasztalatainkat megküldjük a megbízónknak, majd megszervezzük a jelöltek bemutatását.

Megbízónknak a közvetlen keresés teljes időszakában lehetőséget biztosítunk arra, hogy – amennyiben igényli – részletesen tájékozódhasson a keresési folyamat bármely részeredményéről, fázisáról. Az eddigi tapasztalataink szerint e módszerrel a kiválasztás általában három-nyolc hét alatt valósulhat meg.

 

fejvadászat