Regisztrációs szám: Győr-Moson-Sopron-Megyei Munkaügyi Központ: 983 2/2002
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 13. 3. em. 4. Telefon: +36/30/9361-012

Cégjegyzék szám: Cg.08-09-022340 Adószám: 23488195-2-08

KÖZÉPPONTBAN AZ EMBER

 
Tisztelt Álláskereső!

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a JobArena Kft. szolgáltatásai közül a munkaerő közvetítési szakterületünket. Irodánk – illetve annak jogelődje – már több mint tíz éve áll a munkaadók és a munkavállalók rendelkezésére.

 

Tudta Ön, hogy a betöltetlen állások csak egy kis százalékát hirdetik meg a médiában, a nagyobbik részét különböző tanácsadó cégek adatbázisaiból töltik be?

 

A megnövekedett munkaerőigény kielégítése érdekében folyamatosan bővítjük adatbázisunkat. Megbízóink részére szakképzett (a legkülönbözőbb szakterületekre), a munkájuk iránt elkötelezett munkavállalókat közvetítünk.

 

Irodánk tevékenységét minden esetben a munkaadók finanszírozzák, elveinkkel összeegyezhetetlen az, hogy a munkát keresőktől bármiféle ellenszolgáltatást kérjünk vagy fogadjunk el az elhelyezkedés előtt, illetve azt követően.Amennyiben Ön jelenleg, vagy a közeljövőben állást keres, állást kíván változtatni, akkor juttassa el a szakmai önéletrajzát irodánkhoz. Természetesen adatait és szándékát diszkréten – a személyes adatok kezeléséről szóló törvény maximális betartásával – kezeljük, hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.